Kwalitaria Délifrance Marktplein behaalt Keurmerk Voedselveiligheid
Kwalitaria Délifrance Marktplein is de trotse eigenaar van het Keurmerk Voedselveiligheid. Het keurmerk toont aan dat het uitstekend gesteld is met de voedselveiligheid en hygiëne in de zaak. Ondernemers Raymond en Angela Brandwacht kregen het keurmerk uitgereikt uit handen van Bureau de Wit. ‘Hier hebben we met het hele team keihard voor gewerkt,’ aldus een trotse Raymond.
Het Keurmerk heeft inmiddels een prominente plek gekregen, zowel aan de buitenkant als binnenin de cafetaria/broodjeszaak waar Raymond en Angela sinds 2017 eigenaar van zijn. ‘Het is van belang dat je product goed is, maar de hygiëne eromheen is net zo belangrijk’, stelt Raymond. ‘Die twee dingen moeten met elkaar stroken, wil je succesvol zijn en tevreden gasten krijgen.’ Dat het met de hygiëne in zijn zaak goed zit, moge duidelijk zijn. De vestiging behaalde een score van maar liefst 98% op de voedselveiligheids- en hygiënenormen. ‘Samen met team hebben wij ons keihard ingezet om deze groene status te bereiken en we blijven er hard voor werken om de status te behouden. Op naar een 100% score!’
Kwalitaria staat voor kwalitatieve en veilige producten. Alle ondernemers van de franchiseformule worden daarom meerdere keren per jaar door een extern bureau, Bureau de Wit, gecontroleerd op de uitvoer van geldende wet- en regelgeving op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Wanneer aan het einde van het jaar een gemiddelde score is behaald boven de richtlijnen, dan ontvangt de vestiging een certificering welke is goedgekeurd door de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit).