<

Kwalitaria Delden: Dé beste cafetaria

Op een unieke plek in het Overijsselse Delden vind je Kwalitaria Delden. Onze eetgelegenheid is namelijk gevestigd in het achterste gedeelte van het voormalig stadhuis in Delden. Het terras met zestig zitplaatsen onder een grote boom is hét visite van onze cafetaria in Delden. Ideaal om zomers lekker te genieten van een van de lekkere maaltijden of een verkoelend ijsje. Bij slecht weer is er ook binnen voldoende plek om te zitten in onze volledig verbouwde snackbar in Delden. Dan zie je meteen hoe onze lekkere gerechten vers voor je klaargemaakt worden. We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze cafetaria in het altijd mooie Delden!

Lekker eten bij een Kwalitaria in Delden?

Eten in Delden

Waar heb je trek in? Je zegt het maar en onze medewerkers maken het vers voor je klaar. Heb je zin in een sappige hamburger, een lekkere snack of een belegd broodje? Het kan allemaal. Voor veelzijdig eten in Delden zit je dus goed bij Kwalitaria! Wij kunnen bovendien niet wachten totdat het weer woensdag is, want elke woensdag is het Patatdag bij Kwalitaria. Op deze dag geniet je lekker voordelig van de beste friet van Delden in combinatie met vier heerlijke snacks. Wist je dat onze patat krokant gebakken wordt in plantaardige olie? Nog een goede reden om bij ons te komen eten in Delden!

Shoarma in Delden

Voor standaard shoarma in Delden hoef je niet bij Kwalitaria aan te kloppen. Onze gerechten zijn namelijk net even anders dan die van standaard eetzaken in Delden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kruidige shoarmarol of een menu met pittige kipreepjes? Onze favoriet is de boerenfriet met gebakken spekjes, champignons, uit en paprika. En weet je wat nog lekkerder is? Deze gerechten laat je met een paar klikken thuis bezorgen in Delden. Maak je keuze in de Kwalitaria webshop en binnen enkele minuten heb jij een warme maaltijd voor je neus staan.