<

Délifrance

Kwalitaria en Délifrance: een heerlijke combinatie! Op een aantal locaties vind je een Délifrance shop-in-shop waar je kunt genieten van heerlijke broodjes, koffie en zoete Franse lekkernijen. Al het brood wordt bereid met natuurlijke ingrediënten, vers gebakken en met passie geserveerd!
*Deze producten zijn alleen verkrijgbaar bij locaties met een Délifrance en het assortiment verschilt per winkel. 

100% natuurlijk

Délifrance maakt onderdeel uit van een van de grootste molenaars in Frankrijk: Grands Moulins de Paris. We beheren het hele proces, van graankorrel op onze Franse graanvelden tot eindproduct. Zo garanderen we de allerbeste kwaliteit. We gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten en bereiden onze broden volgens authentiek Franse recepten. Dat resulteert in heerlijke lekkernijen van topkwaliteit. Dat zie je, ruik je en proef je!

Altijd vers 

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom bakken we, net als de Fransen, de hele dag door vers brood. Voor het oog van de gast beleggen we onze baguettes en andere broodspecialiteiten met het lekkerste beleg. Ook voor een kop koffie met wat een lekkere Franse lekkernij zit je goed bij Délifrance.